מתכונים לראש השנה
1 חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
2 פורסים את הבצל ואת הפטריות לפרוסות דקות.
3 מחממים במחבת גדולה כף שמן זית ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים עד שהן מזהיבות מעט (העוף אמור להיות רק כמעט מוכן בשלב הזה). מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
4 מוסיפים למחבת את שאר השמן ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-5 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהן משחימות מעט.
5 מחזירים את חזה העוף למחבת, מערבבים ומוסיפים את היין הלבן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית עד שרוב הנוזלים מתאדים (כ-10 דקות).
6 מגישים עם פירה או אורז.