לביבות גבינה קלות להכנהלביבות גבינה קלילות ואווריריות, שמכינים בפחות מחצי שעה כולל הכל. מתאים לחנוכה, אבל גם לארוחת ערב בכל יום בשנה - לפני החג או אחריו![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה. 2 מחממים מחבת ומשמנים. לבלוג של שרית - מיס פטל 3 שופכים כחצי כוס מהתערובת למחבת ומטגנים על אש בינונית עד שמתחילות להופיע בועות. הופכים ומטגנים עוד כדקה מהצד השני. 4 חוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרת. ![]() | ![]() |