המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 בינתיים מטגנים במחבת גדולה את הצלפים עד שהם מקבלים גוון כהה וקריספיות, מוציאים ומניחים בצד. 3 מוסיפים למחבת שמן זית בנדיבות, את חצאי העגבניות ואת הטונה ומטגנים שתי דקות. אם אתם אוהבים עשבי תיבול כמו אורגנו או בזיליקום זה הזמן להוסיף גם אותם. 4 מוסיפים שתי מצקות ממי הבישול של הפסטה ומביאים את הרוטב לרתיחה. 5 כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ומוסיפים למחבת המבעבעת. מנמיכים את האש ומערבבים היטב עד שכל הפסטה מתכסה ברוטב. 6 מגישים עם צלפים מטוגנים. הצעות ושדרוגים: ** לגרסה טבעונית החליפו את הטונה בארטישוק משומר, רצוי מתוצרת איטלקית. ** לא אוהבים צלפים? החליפו אותם בזיתי קלמטה מגולענים, והוסיפו למנה גם קורט מלח גס. ** לגרסה חריפה הוסיפו למחבת צ'ילי טרי או יבש יחד עם העגבניות. ** את עגבניות השרי ניתן להחליף בעגבניות רגילות חתוכות גס, רצוי מסוג תמר או מגי. |