המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים, שמים בסיר עם מים ומרתיחים עד שתפוחי האדמה מתרככים. 2 מסננים את המים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. 3 מוסיפים לתפוחי האדמה ביצה, קמח, מלח ופלפל, ומערבבים. 4 מניחים בצלחת שטוחה שומשום (או פירורי לחם) ומעט מלח. 5 מגלגלים את הפירה לעיגולים בינוניים. 6 מצפים היטב בשומשום או בפירורי לחם מכל הצדדים. 7 מרתיחים שמן במחבת ומטגנים את הכדורים המצופים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. ![]() הצעות ושדרוגים: לגרסה חלבית - הוסיפו לפירה כף חמאה ומלאו את הכדור בגבינה צהובה או מוצרלה. לגרסה ללא גלוטן – החליפו את הקמח בקמח חומוס או קמח עדשים כתומות. הרשו לעצמכם להתפרע עם התוספות בפירה – גבינות קשות, גרגירי תירס ועשבי תיבול יכולים לעבוד כאן מצוין.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |