1 מתבלים את נתחי העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
2 מחממים שמן זית במחבת וצולים את הנתחים על אש בינונית, כ-3 דקות מכל צד.
3 מוציאים את הנתחים לצלחת ומוסיפים לאותה המחבת חומץ בלסמי.
4 חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים למחבת החמה. מערבבים היטב כך שהן יתכסו בחומץ, ומקפיצים ללא מכסה 5-7 דקות עד שהן נצלות היטב.
5 מחזירים את נתחי העוף למחבת, מוסיפים בזיליקום טרי קצוץ ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את הנתחים מכל הצדדים. ממשיכים לבשל כשתי דקות להטמעת הטעמים.
6 מומלץ אך לא חובה – מפזרים על הנתחים גבינת מוצרלה (טבעונית או רגילה בהתאם למידת הכשרות שלכם), מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהגבינה נמסה.