המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים כל תפוח אדמה ל-6-8 טריזים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים בקערה את שמן הזית, הפרמזן והמלח. אמורה להתקבל תערובת פירורית. לפני האפייה | צילום: צילום ביתי, mako אוכל חתיכים, לא? | צילום: צילום ביתי, mako אוכל3 מורחים את טריזי תפוחי האדמה משני הצדדים החתוכים (את הצד התחתון, של הקליפה, אין צורך למרוח) בתערובת השמן והפרמזן (הכי נוח בידיים). מסדרים את טריזי תפוחי האדמה על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4 צולים את התפודים כשעה בתנור, עד שהם מתרככים ומזהיבים יפה. |