1 שופכים כחצי מתוכן קופסת השימורים לסיר בינוני, עם הנוזלים וטוחנים בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת מחית (אפשר גם לטחון במעבד מזון ולהעביר לסיר).
2 מוסיפים לסיר את שאר התירס שנשאר בקופסא. ממלאים את הקופסה הריקה במים, מוסיפים לסיר ומביאים את הכל לרתיחה.
3 מערבבים בקערה קטנה (או בתוך קופסת השימורים) קורנפלור עם כוס מים, עד שלא נותרים גושים. כשהתירס בסיר רותח, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור ומערבבים היטב, עד שהמרק מסמיך.
4 מוסיפים את הסויה והסוכר ומתבלים במלח ופלפל.
5 טורפים בקערה נפרדת את הביצה.
6 מערבבים ביד אחת את המרק וביד השנייה שופכים את הביצה לסיר. ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות, עד שנטיפי הביצה מלבינים. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך, ומגישים.
• אפשר לקשט בבצל ירוק קצוץ לפני ההגשה.