פסטה ברוטב שמנת ושוםהמדור הזה כבר הוכיח לנו לא פעם שפסטה טובה לא צריכה יותר מ-5 מרכיבים, והנה הוא עושה את זה שוב: פסטה שמנתית, קרמית ועשירה, שתפנק אתכם כמו שמיכת פוך בלילה חורפי
צילום: אסף רונן
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. 2 מטגנים בסיר את השום 5 שניות, מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומיד מערבבים עם הפסטה. צילום: אסף רונן * שדרוגים: תמיד אפשר להוסיף הרבה פרמזן מגורר וכמה עלי בזיליקום או תימין. |