1 בסיר קטן מחממים חלב. בינתיים מערבבים בכוס את המים והקורנפלור. כשהחלב מתחיל לרתוח מוסיפים את תוכן הכוס תוך כדי בחישה. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
2 מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מבשלים ברתיחה עדינה עוד 2-3 דקות, עד שהשוקולטה מסמיכה מעט. מערבבים לעיתים קרובות ושמים לב לתחתית הסיר, שלא ייווצרו גושים.
3 חותכים את המרשמלו ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שנמס. מוסיפים וניל ומכבים את האש. מוזגים לספלים ומגישים מיד. אפשר להגיש עם קצפת, שוקולד מגורר או חתיכות מרשמלו.