סופגניות אשל שתמיד מצליחותאם אנחנו לא קונים השנה סופגניות, אלא בוחרים להכין סופגניות בבית - אז רק את אלה: בלילה שמתקתקים בשלוש דקות, טיגון של ארבע דקות וטעם של סופגניות ביתיות הכי טעימות שיש. רוצים ריבה או שוקולד מעל? בכיף
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים (30 מנות):
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה (אם יש מעט גושים - זה בסדר). 2 מחממים סיר עם שמן ומחכים שהשמן יהיה חם (שימו לב שהשמן לא חם מידי, אחרת הסופגניות יהיו מוכנות רק מבחוץ). יוצרים בעזרת שתי כפות עיגולים ומכניסים אותם לטיגון בערך 2 דקות לכל צד (לרוב הסופגניות מתהפכות לבד. אם הן לא מתהפכות, אפשר לעזור להן בעזרת מזלג). לטגן 2 דקות מכל צד | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג, וממשיכים עד לסיום הבלילה. 4 אחרי צינון קל, מומלץ לטבול אותן בציפויים שאתם אוהבים או לפזר מעט אבקת סוכר מעליהן. כיפיות עם אבקת סוכר | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako פשוט תבחרו ציפוי שאתם אוהבים ותעופו עליו | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako* אופציה לציפוי: חבילת שוקולד חלב/מריר מומסת+2 כפות שמנת מתוקה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים |