המצרכים :(ל-25 כדורים)
אופן ההכנה:1 טוחנים את הביסקוויטים דק-דק, למרקם של קמח. 2 שמים את הביסקוויטים המפוררים בקערה, ומוסיפים את הנוטלה והשמנת (מבלי לחמם או להקציף אותה). ![]() 3 מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים לה לכמה דקות להתייצב. 4 מגלגלים את התערובת לכדורים. אם רוצים, מצפים את הכדורים בסוכריות צבעונית/אגוזי לוז גרוסים. אפשר להעביר לצינון. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() ![]() | ![]() |