המצרכים :(ל-25 כדורים)
אופן ההכנה:1 טוחנים את הביסקוויטים דק-דק, למרקם של קמח. 2 שמים את הביסקוויטים המפוררים בקערה, ומוסיפים את הנוטלה והשמנת (מבלי לחמם או להקציף אותה). 3 מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים לה לכמה דקות להתייצב. 4 מגלגלים את התערובת לכדורים. אם רוצים, מצפים את הכדורים בסוכריות צבעונית/אגוזי לוז גרוסים. אפשר להעביר לצינון. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב כדורי נוטלה - ללא ציפוי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |