המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל -180 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 חותכים את הפלפלים ואת הבצלים לרצועות רחבות ומסדרים על תבנית אפייה גדולה. 3 מסדרים את העוף על הירקות כשהעור פונה למעלה. 4 מערבבים בקערה את האריסה עם רבע כוס מים ושופכים על העוף והירקות. 5 מעסים את העוף כך שיצופה היטב ברוטב, וממליחים. 6 צולים במשך 50 דקות. הצעות ושדרוגים: ** לא אוהבים פלפלים? אפשר להחליף (או להוסיף) תפוחי אדמה, בטטה, קוביות חצילים או פרחים בינונים של כרובית. ** למנה עם יותר רוטב הוסיפו לתבנית רבע כוס מים נוספת אחרי חצי שעת אפייה. ** לגרסה חריפה השתמשו באריסה חריפה. ** רוצים להכין בעצמכם את האריסה? כאן תמצאו מתכון מנצח לאריסה של הקוסם. ** ניתן להוסיף עשבי תיבול שאוהבים כמו תימין, נענע יבשה או רוזמרין. ** מבוסס על מתכון של ג'יימי אוליבר. |