1 מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף עם מעט מהחמאה.
2 במחבת גדולה וכבדה מחממים את החמאה עד שהיא נמסה. מוסיפים את הסוכר, החלב הממותק, סירופ התירס והמלח ומערבבים.
עוד מתכונים ב-5 מרכיבים
3 ממשיכים לבשל על אש בינונית כ-5 דקות. הקרמל מוכן כשהטמפרטורה שלו מגיעה ל-120 מעלות. אין לכם מדחום? ממלאים כוס במים קרים ובעזרת כפית מטפטפים טיפה מהקרמל למים הקרים. אם הקרמל הופך לכדור יציב, כזה שאפשר למעוך עם האצבעות, הקרמל מוכן. אם הוא רך מדי, מבשלים עוד כמה דקות ובודקים בכוס המים שוב.
4 שופכים בזהירות את הקרמל לתבנית האפייה ומיישרים. מעבירים למקרר לכמה שעות, וכשהקרמל יציב וקשה חותכים לקוביות קטנות. שומרים בקופסה אטומה עד שבוע.