רצועות עוף בלימוןקבלו את אחת ממנות הלהיט שאנחנו מזמינים במסעדות: עוף בלימון. עכשיו רק תארגנו סיר אורז וסגרתם יופי של ארוחה
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל עם מעט שמן (כ-2 כפות) עד להזהבה. מוסיפים למחבת שום כתוש, גרידת ומיץ לימון, סויה ושמן שומשום. מערבבים לאיחוד. 2 מוסיפים לסיר את רצועות העוף ומטגנים מכל הכיוונים על לבישול מלא של העוף (כחמש דקות). * מומלץ להגיש עם אורז, ולהוסיף בצל ירוק קצוץ. טיגון ראשון, לפני העוף | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako להוסיף את העוף עד שיתבשל | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |