1 פורסים את חזה העוף לעובי של כ-3 ס"מ (עדיף לא להשתמש בחזה דפוק לשניצלים, כדי לשמור על העסיסיות). מסדרים על צלחת וממליחים.
2 בקערה בינונית מערבבים מיונז, מיץ לימון, ג'ינגר מגורד ופלפל. כשהרוטב אחיד, מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים היטב כך שכל נתחי העוף מכוסים ברוטב.
3 משרים את העוף ברוטב במשך מינימום 4 שעות ומקסימום לילה אחד במקרר.
4 להכנה במחבת פסים (מומלץ) – מחממים את המחבת על אש בינונית, משמנים מעט (אפשר בספריי) ומסדרים את הנתחים. צולים 4 דקות מכל צד לחזה עוף או 5 דקות לנתחי פילה או פרגיות (אם הבשר נשאר ורדרד - בשום אופן לא אוכלים אלא מחזירים לצלייה).
5 מגישים עם פלחי לימון טריים.
טיפים ושדרוגים
** לגרסה אפויה - מסדרים את הנתחים בתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. מסירים את נייר הכסף ומחזירים ל-10 דקות נוספות.
**במקום מלח אפשר להשתמש ברוטב סויה, הטעם שלו משתלב נפלא במתכון הזה.
** לא אוהבים מיונז? אל דאגה לא מרגישים את הטעם שלו, הוא רק מסייע לרכך את העוף ולהעמיק את הטעמים של הג'ינג'ר והלימון.