כדורי לוטוס וגבינה מצופים שוקולד לבןלפעמים אנחנו שואלים את עצמנו בשביל מה לעבוד קשה, להקציף, לאפות ולשטוף מיליון כלים - אם אפשר פשוט להכין את השלמות הזאת, ב-4 מרכיבים וב-4 דקות של עבודה. למישהו יש תשובה?
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-35 כדורים:
אופן ההכנה:1 מוציאים 2-3 עוגיות לוטוס מהחבילה וטוחנים את שאר העוגיות (העוגיות שבצד ישמשו אותנו לקישוט). אם אין מעבר מזון – אפשר לרסק את העוגיות בשקית בעזרת מערוך. 2 מוסיפים את הגבינה הלבנה וממרח הלוטוס וממשיכים לערבל במעבד המזון (או בכף) עד לקבלת גוש אחיד. כדורי לוטוס וגבינה - המרכיבים | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 מרטיבים את כפות הידיים ומכדררים מהתערובת כדורים בגודל ביס. מסדרים באופן מרווח על מגש ומעבירים לשעה למקפיא, להתייצבות. 4 ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד הלבן עם השמן (שוקולד לבן נשרף מהר, הקפידו לערבב את התערובת בערך בכל 15 שניות). 5 טובלים את החלק העליון של כדורי הלוטוס בשוקולד. מפוררים את העוגיות ששמרנו בצד ומפזרים על השוקולד הלבן. שומרים במקפיא. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |