1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקרצפים את תפוחי האדמה היטב (אנחנו מכינים אותם עם הקליפה) וחוצים לאורך. פורסים כל חצי לטריזים בעובי של בין חצי ס"מ לס"מ.
3 מעבירים את תפוחי האדמה לכלי עם מכסה שמתאים לחימום במיקרו ומחממים כ-3 דקות. מוציאים, מערבבים קצת כדי לוודא שמקלות תפוחי האדמה לא נדבקו זה לזה, מכסים שוב ומחזירים ל-3 דקות נוספות.
צ'יפס בתנור - אמצע הדרך | צילום:
צילום ביתי, mako אוכל
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים. מעבירים פנימה את תפוחי האדמה ומרססים בשמן. מפזרים מלח גס בנדיבות.
5 צולים את תפוחי האדמה 30-50 דקות, תלוי בצבע שאתם רוצים להגיע אליו. זוללים מיד.