1 מכינים את נתחי העוף: טורפים את הביצים בקערה ומכניסים את העוף. שמים את הקורנפלור בקערה.
2 מעבירים את הנתחים אחד אחד מבלילת הביצים לצלחת הקורנפלור ומצפים אותם היטב. אפשר לחזור על הפעולה הזאת פעמיים, כדי ליצור ציפוי עבה וקריספי במיוחד.
3 מחממים במחבת שמן בגובה של בערך חצי מגובה קוביות העוף. מטגנים את העוף משני הצדדים לקבלת גוון זהוב ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
4 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה ריבת תפוזים, מיץ לימון, רוטב סויה ושמן שומשום (לא חובה) ומכניסים לדקה למיקרוגל. אפשרות נוספת היא לחמם את מרכיבי הרוטב במחבת על אש נמוכה עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
5 מוסיפים את נתחי העוף המטוגנים לרוטב, מצפים אותם היטב מכל הצדדים ומגישים, עם או בלי שומשום.
הערות ושדרוגים:
** לגרסה לא מטוגנת – ותרו על הציפוי וצלו את הנתחים במחבת צלייה עם מעט שמן.
** הרוטב מתאים למגוון מנות כמו כנפיים, פרגיות ונתחי בקר, וטעים גם סתם ככה על אורז לבן.
** לגרסה צמחונית – החליפו את נתחי העוף בקוביות טופו מטוגנות.
** לטעם מעושן הוסיפו לרוטב שתי כפות של רוטב ברביקיו איכותי.
** רוצים להפוך את המנה למוקפץ אסייתי? אל הרוטב הבסיסי אפשר להוסיף ירקות כמו פטריות שמפיניון, רצועות פלפל אדום, רצועות בצל ואפילו קוביות אננס. אם החלטתם לשדרג מומלץ להכין את הרוטב במחבת ולא במיקרוגל.