המצרכים (24 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט ממרח הלוטוס במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה, עד שמתקבל בצק רך ודביק. 3 מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומכדררים לכדורים. 4 מקמחים שוב את משטח העבודה ומרדדים כל כדור בצק לעיגול בקוטר כ-25 ס"מ. 5 בעזרת סכין או פלטה קטנה מורחים את עיגולי הבצק בשכבה נדיבה של ממרח לוטוס. >> לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי 6 חותכים כל עיגול בצק ל-12 משולשים בעזרת גלגלת פיצה או סכין לא משוננת: קודם חותכים כל עיגול לארבעה רבעים, ואחר כך כל רבע – לשלושה משולשים. 7 מגלגלים כל משולש מכיוון הצד הרחב לכיוון הצד הצר, ומסדרים את הרוגלך על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 8 אופים כ-20 דקות, או עד שהרוגלך מזהיבים. 9 שומרים בכלי אטום. הערות: * אם רוצים אפשר לוותר לגמרי על הסוכר במתכון. הממרח די מתוק. * כשחם בבית הבצק עלול להידבק למשטח העבודה. השתמשו בקמח על מנת למנוע את זה. * יותר נוח לגלגל את הרוגלך כשמוציאים כל משולש החוצה מתוך עיגול הבצק החתוך. כך הוא לא נוגע במשולשים האחרים. |