שניצלוני תירס ביתיים ב-5 מרכיביםמתכון לשניצלוני תירס שסוגרים ארוחת ערב או ארוחת ביניים בכיף גדול ובכלום עבודה, רק טוחנים גרגרי תירס (מקופסה), מערבבים עם ביצה, שמן זית וקמח, מעצבים לגודל שרוצים ומטגנים. פתרון זריז וכל כך טעים
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל 12-15 שניצלונים קטנים:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מסננים את גרעיני התירס מנוזלים וטוחנים שלושת רבעי מהכמות במעבד מזון עד לקבלת מרקם יחסית חלק. מוסיפים ביצה וטוחנים עוד כמה שניות. 2 מוציאים את התערובת לקערה. מוסיפים לקערה את יתר הגרגרים, שמן זית, קמח ומלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מחממים מחבת עם שמן ובעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מעוכים, טובלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מגישים וזוללים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. שניצל תירס ביתי בחמישה מרכיבים (ומלח) | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoבתיאבון! |