1 מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל גבי האריזה. שומרים כחצי כוס ממי הבישול.
2 בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את החלב והקמח במחבת גדולה, עד לסף רתיחה, כשהחלב מסמיך מעט.
3 מוסיפים למחבת את הגבינות ומערבבים עד שהן נמסות ומתאחדות עם החלב לרוטב סמיך.
עוד מתכונים עד 5 מרכיבים
4 מסננים את הפסטה המוכנה, מחזירים לסיר ושופכים מעליה את הרוטב מהמחבת.
5 מחממים את הסיר על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב מצפה את הפסטה כולה. אם הוא סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו וממשיכים לערבב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.