המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-140 מעלות. 2 ממיסים את הגלידה במיקרוגל במשך כחצי דקה. 3 מוסיפים לגלידה המומסת את החלמון ומערבבים היטב. 4 מוזגים את התערובת לכלים אישיים חסיני חום ומסדרים על תבנית התנור. קרם ברולה בשלושה מרכיבים - פיזור הסוכר | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 יוצקים לתבנית מים חמים עד למחצית מגובה הכלים האישיים ואופים 25-35 דקות. 6 מוציאים מהתנור כשהקרם רוטט מעט במרכז, מצננים ומעבירים למקרר לכמה שעות. 7 לפני ההגשה מפזרים בכל כלי אישי כפית סוכר ושורפים אותו בעזרת ברנר (אם אין ברנר אפשר לאפות בתנור בתוכנית גריל עליון לכמה דקות). בתיאבון. קרם ברולה בשלושה מרכיבים - אחרי חריכת הסוכר | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל קרם ברולה בטעמי גלידה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
|