1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מקלפים את שורש הג'ינג'ר ומגררים בפומפייה.
3 מערבבים את הג'ינג'ר המגורד, רוטב הצ'ילי, רוטב הסויה ומיץ הלימון בקערה שיכולה להכיל גם את נתחי הדג.
>> עוד מתכונים ב-5 מרכיבים
4 מעבירים מעט מהרוטב לקערה קטנה.
5 טובלים את נתחי הסלמון בקערה הגדולה עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים, ומסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כשהעור פונה למטה.
6 צולים את הדגים כ-10-15 דקות (תלוי בעובי הנתחים) ומוציאים מהתנור.
7 מזלפים מהרוטב ששמרנו בצד ומגישים.