1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה (משאירים רבע כוס גבינה מגוררת בצד).
3 מחלקים את התערובת לתבנית שקעים משומנת - ממלאים כל שקע עד שני שליש מגובהו.
4 מפזרים את שארית הגבינה המגורדת מלמעלה.
מאפינס צ'דר | צילום:
רותם אלון גלעדי, mako אוכל
5 אופים כחצי שעה, עד שהמאפינס זהובים.
6 מצננים מעט, כדי להקל על השליפה מהשקעים, ומגישים.
* אפשר להוסיף לבלילה תוספות לפי הטעם: פטריות, תירס, בצל וכדומה.
המתכון פורסם לראשונה ביולי 2019