המעלות ממשיכות לטפס ואיתן החשק הבלתי ניתן לשליטה למשהו כמה שיותר קר וכמה שיותר מתוק. אז מה יותר מושלם מארטיק נוטלה שאפשר להכין לבד בבית בלי לצאת מהמזגן? 3 מרכיבים, 5 דקות עבודה ולמקפיא
רותם אלון גלעדי
| mako אוכל | פורסם 23/07/19 07:38
וגם המשקל העודף... טיפים: יוצא יותר נוזלי ממה שנראה בתמונה ובכלל לא דומה בצבע, אז אין לי מושג מה צילמו פה. מרגיש כמו גלידה אמיתית וקצת צמיגית,שמתי בפלסטיק של ארטיקים עם מקל ולא הצלחתי לשלוף, הפעם הבאה תהיה בתבנית סיליקון ואם לא יצליח אז בכוסות לאכילה עם כפית. והכי חשוב, טעים ברמות