סמבוסק גבינה של דודו אוטמזגיןבואו ללמוד מהמאסטר איך מכינים סמבוסק מבצק מהיר ורך עם מילוי גבינה מלוח, צעד אחרי צעד. תתחילו לחמם את התנור
דודו אוטמזגין
| mako אוכל
| פורסם 13/02/14 09:13
![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (30 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים את החמאה והגבינה במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הקמח והמלח, ומערבבים עד שמתקבל בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר.2. מערבבים במטרפה ידנית את כל חומרי המלית.3. מכינים את הסמבוסק: מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 9 ס"מ. ![]() ![]() 4 ממלאים שק זילוף במלית ומזלפים במרכז כל עיגול. ![]() 5 מקפלים כל עיגול לשניים (לחצי סהר) ומהדקים היטב מסביב. ![]() ![]() 6 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.7. מורחים את הסמבוסק בביצה טרופה, מפזרים מעל שומשום ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כ-20 דקות, עד שהמאפים מזהיבים. ![]() ![]() ![]() * סטיילינג: ליאת אוטמזגין הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> וופי פאי לימון של אביבה פיבקו
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |