כדורי שוקולד תפוזכמה אנחנו אוהבים את עוגיות השוקולד עם הפסגה המושלגת, שמתפוצצת באפייה וחושפת את הבפנים השוקולדי. ואם מדובר במתכון של דודו אוטמזגין - אז בכלל
דודו אוטמזגין
| אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט
| פורסם 26/01/14 07:41
צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט
|
המצרכים (100 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 ממיסים יחד במיקרוגל את השוקולד והחמאה. 2 מקציפים את הסוכר והביצים במיקסר. 3 מוסיפים למיקסר את תערובת השוקולד, הליקר וקליפת התפוז ומערבבים. 4 מוסיפים בתנועת קיפול את הקמח, אבקת האפייה ואבקת השקדים. 5 מעבירים את התערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות לפחות. 6 מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ ומצפים באבקת סוכר. 7 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 6 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. שומרים בכלי אטום עד שבועיים.
>> ואם כבר מושחת: עוגת פופקורן ומממתקים |