עוגיות בויסעוגיות גבינה מלוחות, פריכות ונפלאות שכיף להגיש לאורחים. רק תשמרו אותן עמוק בארון, אחרת תחסלו בעצמכם את כולן
דודו אוטמזגין
| mako אוכל
| פורסם 05/02/14 13:50
![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (55 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה, המלח, הסוכר והביצה לתערובת אחידה. 2 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכמה שעות במקרר. 3 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 4 מרדדים את הבצק המקורר למלבן בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ. 5 מורחים את העיגולים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום וקצח. 6 אופים 15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |