אוכל
אוכל

מוכנים לשחיתות: הקינוחים המטורפים שיש בשבוע הקינוחים של ישראל

באירוע שבוע הקינוחים של ישראל שמתקיים ממש בימים אלו, תוכלו לטעום ממיטב המעדנים שיצרו במיוחד בשבילכם השף קונדיטורים של המסעדות הטובות בארץ. קבלו הצצה לשלמות הזו

Baileys | כתבה פרסומית | mako | פורסם 17/11/19 18:21 
baileys5076
מסעדת מגרב|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5112
מסעדת משייה|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5189
מסעדת פרסקה|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5242
מסעדת מונא|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5276
בר 51|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5361
מסעדת לה רפובליקה רונימוטי|צילום: אנטולי מיכאלו
baileys5380
מסעדת אאוזיס|צילום: אנטולי מיכאלו
bay5935
מסעדת מסה|צילום: אנטולי מיכאלו
bay5965
מסעדת מסה|צילום: אנטולי מיכאלו
bay6062
מסעדת נונו ומימי|צילום: אנטולי מיכאלו
bay6103
מסעדת טוטו|צילום: אנטולי מיכאלו

 

 

Baileys הוא ליקר אייריש קרים הנמכר בעולם. שילוב של וויסקי אירי ושמנת אירית יחד עם שבבי קקאו, מקלות וניל וקרמל, יוצרים משקה קרמי, קטיפתי ובעל טעם ייחודי. בכוס נמוכה מלאה בקרח או במשקאות הקפה והקינוחים, Baileys  מושלם לשתייה בסיום כל ארוחה או בסוף יום ארוך או פשוט כשמתחשק לנו משהו מתוק. 

יזמות ויחסי ציבור ג׳ינג׳ר תקשורת, מור שובבו הראל עומד בראש ג׳ינג׳ר תקשורת, משרד יחסי הציבור הגדול בישראל בתחום הקולינריה והלייף סטייל, קיים משנת 2012. בין הפרויקטים הגדולים שהמשרד הוביל: השקת ברגר קינג ישראל, שבוע הקולינריה הצרפתית, שבוע המטבח האיטלקי, שבוע אסיה, אירווזיון, תל אביב איט, והמסעדות הטובות בישראל ועוד.

לפרטים נוספים על שבוע הקינוחים, לחצו כאן

תגיות: קינוח  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן