![פאדג' שוקולד מוכן (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים) פאדג' שוקולד מוכן (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)](https://img.mako.co.il/2010/01/26/ready-fudgec.jpg)
תבנית: מרובעת 16*22 ס"מ
הרכיבים:
400 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו (4 חפיסות)
1 פחית חלב מרוכז (כמעט 400 גרם)
כפית תמצית וניל
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות טריפל סק (ליקר תפוז)
אופן ההכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בסיר בינוני ומערבבים מעל להבה נמוכה עד שהכל נמס ומתקבלת בלילה חלקה.
![פאדג' שוקולד - הבלילה (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים) פאדג' שוקולד - הבלילה (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)](https://img.mako.co.il/2010/01/26/fudge-mixingc.jpg)
2. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד כמה רגעים, עד שהתערובת מסמיכה מעט.
3. יוצקים את התערובת החמה לתבנית, מיישרים ומכסים בנייר כסף. מעבירים למקרר לארבע שעות.
![פאדג' שוקולד בתבנית (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים) פאדג' שוקולד בתבנית (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)](https://img.mako.co.il/2010/01/26/fudge-in-the-tavnitc.jpg)
4. טובלים סכין חדה במים חמים וחותכים לקוביות. מאחסנים במקרר בקופסה סגורה, עם חציצה של שקית ניילון בין השכבות.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: קוביות פאדג' שוקולד
>> בשבוע שעבר הכנו פלאן היסטרי
>> לכל המתכונים המושחתים