מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

קוביות פאדג' שוקולד

השבוע אנחנו מפנקים את עצמנו בממתק שוקולדי קליל להכנה ונימוח במיוחד. החובבים מוזמנים לתבל אותו בליקר תפוזים

הקישור הועתק
פאדג' שוקולד מוכן
הפאדג'. חכו תראו כמה זה פשוט|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

תבנית: מרובעת 16*22 ס"מ

הרכיבים:
400 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו (4 חפיסות)
1 פחית חלב מרוכז (כמעט 400 גרם)
כפית תמצית וניל
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות טריפל סק (ליקר תפוז)

אופן ההכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בסיר בינוני ומערבבים מעל להבה נמוכה עד שהכל נמס ומתקבלת בלילה חלקה.

פאדג' שוקולד - הבלילה
התערובת על האש. תכף הכל יימס|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים


2. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד כמה רגעים, עד שהתערובת מסמיכה מעט.
3. יוצקים את התערובת החמה לתבנית, מיישרים ומכסים בנייר כסף. מעבירים למקרר לארבע שעות.

פאדג' שוקולד בתבנית
בדרך למקרר. שב, תנוח, אל תירא|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים


4. טובלים סכין חדה במים חמים וחותכים לקוביות. מאחסנים במקרר בקופסה סגורה, עם חציצה של שקית ניילון בין השכבות.

מצאתם טעות לשון?