פררו רושה ביתיים
המצרכים (20 כדורים):
נייר כסף חתוך ל- 20 ריבועים
100 גרם ופלים פשוטים במילוי אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (כאלה שקונים בפיצוחיות), טחונים דק
50 גרם אגוזי לוז גרוסים (שימו לב, לא טחונים)
50 גרם אגוזי לוז שלמים
200 גרם נוטלה
150 שוקולד מריר
כף וחצי שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הוופלים דק.
2. מערבבים יחד את הוופלים, האגוזים הטחונים (לא הגרוסים ולא השלמים) והנוטלה לתערובת אחידה, ומכניסים למקרר לשעה לייצוב.
3. מגלגלים את התערובת ל-20 כדורים, נועצים אגוז שלם במרכז כל כדור וסוגרים היטב.
4. מגלגלים כל כדור בתוך האגוזים הגרוסים, מסדרים במגש ומכניסים לקירור. בינתיים ממיסים יחד שוקולד מריר ושמן במיקרו בפולסים של 20 שניות, עד המסה מלאה.
5. מוציאים את הכדורים מהמקרר וטובלים כל כדור בשוקולד (מי שאוהב ציפוי עבה יותר יכול לצפות כל כדור פעמיים ויותר). מניחים לשוקולד להיקרש (רצוי על רשת).
7. אחרי שהציפוי התקשה עוטפים כל כדור בנייר כסף, ומגישים למי שאוהבים.