4. יוצקים לתבנית ואופים 30-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
5. מצננים, מוציאים את העוגה וחותכים לריבועים.
חותכים לריבועים | צילום:
דליה מאיר, קסמים מתוקים
6. אפשר להגיש סתם כך, או עם קצפת, או עם קצפת ותותים. לקצפת מקציפים יחד את השמנת ואבקת הסוכר, ולמרקחת תותים ביתית: מביאים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון לסף רתיחה מעל אש בינונית, ומבשלים עד שהכמות מצטמצמת והמסה נהיית סמיכה. איך יודעים שזה מוכן? מכניסים לסיר כף הפוכה עם הגב למעלה, מוציאים ומעבירים פס עם האצבע באמצע הכף. אם הפס נשאר נקי - הריבה מוכנה. מצננים.
ככה מגישים אותם אם רוצים להשקיע. הבלונדיז במיטבם | צילום:
דליה מאיר, קסמים מתוקים