רכיבים (ל-5 ספלי אספרסו קטנים):
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות חלב
3 כפות שמן
2 כפות שוקולד צ'יפס מריר
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קטנה את החומרים היבשים.
2. מוסיפים ביצה ומערבבים מעט.
3. מוסיפים את השמן והחלב וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ותמצית הווניל ומערבבים מעט.
5. שופכים את הבלילה לכוסות (עד 2/3 גובה בכל כוס).
6. מכניסים למיקרו ל-50 שניות עד דקה.
הערות:
* מכניסים את הספלים למיקרו אחד אחד.
* היזהרו מאפיית יתר. עוגה יבשה זה הרבה פחות כיף.
* מגישים עם סירופ שוקולד (אפשר קנוי), ואפשר גם עם קצפת או גלידת וניל.
* המתכון המקורי בבלוג Gather.