מאפה יוגורט במילוי גבינת משק ותרדמתכון מעולה לשבועות - יוגורט בבצק, גבינה וירוקים במילוי - והכנה כל כך קלילה ופשוטה, שאפילו לא צריך כאן מיקסר או מעבד מזון. חיפשתם מאפה לחג? מצאתם
צילום: בני גם זו לטובה
|
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 לשים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומניחים למנוחה (מכוסה) כשעה. 2 מערבבים את כל מרכיבי המילוי. 3 מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות. 4 מחלקים את הבצק לחמישה כדורים ומרדדים כל אחד בעזרת מערוך על גבי משטח עבודה מקומח. 5 מניחים מהתערובת במרכז כל כדור בצק, מקפלים את הבצק מעל הגבינה לחצי סהר ומהדקים היטב בעזרת האצבעות. משטחים מעט ובעדינות בעזרת מערוך ומברישים במעט שמן זית. 6 מסדרים את המאפים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-5 דקות עד להזהבה. למתכונים נוספים של משק צוריאל, לחצו כאן מאפה טורקי במילוי גבינה בולגרית ותרד | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |