מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ
מרכיבים:
200 גרם גבינת מה עז 20% של משק צוריאל – פרוסה לטבעות
חבילת עלי מנגולד – שטופים, מיובשים וחתוכים דק (כולל החלק הלבן)
2 כרישות – שטופות היטב ופרוסות דק
3 ביצים
6 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
6 כפות שמן זית
למתכונים נוספים של משק צוריאל, לחצו כאן
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוזגים מחצית מכמות שמן הזית, מטגנים את הכרישה והמנגולד עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס למשך כ- 10 דקות.
2. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.
3. מערבבים בקערה את הביצים עם פירורי הלחם, משמנים את המחבת ביתרת שמן הזית, יוצקים את הבלילה למחבת ומסדרים את פרוסות גבינת המה-עז.
4. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.
5. מכבים את האש, מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה.