לחם פודינג עם פירות יערקחו את החלה שקניתם (או אפיתם בעצמכם) לשבת, ותעשו ממנה מנה אחרת לחלוטין: לחם פודינג בתוספת שוקולד צ'יפס ופירות יער. אף אחד לא חייב לדעת שהיופי הזה הוא גם ניצול מדהים של שאריות
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 18/05/20 07:45
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 פורסים את החלה לפרוסות עבות ומורחים בנדיבות בחמאה. מסדרים בתבנית משומנת. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מערבבים חלב, ביצים, שמנת, סוכר ותמצית וניל. 4 שופכים את התערובת מעל פרוסות החלה, מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער וזורים מעל 2 כפות סוכר. 5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהמאפה מזהיב מעט. |