מבשלים עם הילדים: חביתת פסטה עם תרדמהיר-מהיר, טעים ומזין: אומלט עם ביצים, פסטה, גבינות ותרד, שלוקח פחות מחצי שעה להכין
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 01/09/13 06:50
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מערבבים היטב בקערה ביצים, מוצרלה, פרמזן, פטרוזיליה, תרד, מלח ופלפל.
3 מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
4 משמנים מעט את תחתית המחבת, ושופכים שכבה דקה מהתערובת כך שתכסה אותה בצורה אחידה. מבשלים על אש בינונית עד שמשחים מעט מצד אחד, הופכים ומבשלים את הצד השני עד שמתייצב ומשחים קלות.
5 מגישים מיד.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו מיני מאפינס קישואים>> לכל המתכונים לראש השנה |