מאפינס בננה ושוקולדשרית נובק חוזרת ללימודים עם הילדים וממשיכה בקו הפרקטי של דברים טעימים ומהירים. והפעם: מאפינס מתוקים שמכינים בפחות מרבע שעה. הילדים יכולים לעזור עם מעיכת הבננות והשיוש המתוק מלמעלה
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 07/09/14 07:45
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
4 בננות קניתי בסופר, אחת אכלתי כבר בדרך הביתה, אחת אכל הגדול בתאווה גדולה, אחת סיימה לאכול בהנאה הקטנה, ועל האחרונה שנשארה הם רבו דקות ארוכות. בסוף השתכנעו לחלוק אותה כשהבטחתי ללכת למחרת לקנות עוד בננות.
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מועכים את הבננות במזלג. 2 מערבבים במיקסר את החמאה ו-2 סוגי הסוכר כ-2 דקות. מוסיפים ביצים ומטמיעים. מוסיפים את הבננות ותמצית הווניל ומערבבים. 3 מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת - קמח ומלח ומערבבים עד איחוד. 4 מחלקים את התערובת בתבנית מאפינס משומנת (או עם עטרות נייר). על כל מאפינס 3 תלוליות קטנות של ממרח שוקולד אגוזים. נועצים קיסם בשוקולד ובתנועות מעגליות יוצרים ״מערבולת״. הילדים יכולים לעזור עם השיוש | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5 אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. * בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו מיני פנקייקס עם שוקולד צ'יפס>> מתכונים מתוקים מהספר המתוק |