ביצה בקן - גרסת תפוחי האדמהמכירים ביצה בקן, נכון? מחוררים פרוסת לחם או חלה, שופכים לשם ביצה, מטגנים וזוללים. אז קבלו גרסה טעימה אפילו יותר (יש דבר כזה?!), וכבונוס - ידידותית לנמנעים מגלוטן
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 22/04/20 12:08
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים :ל-4 מנות:
אופן ההכנה:1 שוטפים את תפוחי האדמה, מקלפים ומגרדים אותם גס. 2 מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים למגבת/מטלית נייר ומייבשים אותם היטב מנוזלים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. 4 אחרי שנסחטו מנוזלים, מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים לקערה, מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5 מסדרים 4 תלוליות של תפוחי האדמה על גבי נייר האפיה, יוצרים גומה באמצע כל תלולית, מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות (עדיין לא מכניסים את הביצים). 6 מוציאים מהתנור, שוברים ביצה לתוך הגומה בכל אחת מהתלוליות, מחזירים לתנור ואופים 15 דקות נוספות. מגישים חם. ביצה בקן. גרסת תפוחי אדמה | צילום: שרית נובק, mako אוכל |