עוגת ביסקוויטים אוראו בכוסותשאלה: מה יותר כיף לילדים בהכנה של קינוח - לדפוק מערוך בביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים או להקציף שמנת מתוקה לכדי קצפת טעימה? אין צורך להחליט - כאן הם יעשו את שתי הפעולות. אתם רק תיהנו מהתוצאה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 02/04/20 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-10 כוסות:
לקרם:
אופן ההכנה:1 כותשים שליש מכמות הביסקוויטים לפירורים (מכניסים לשקית ומכים עם מערוך). 2 מפזרים חצי מכמות הפירורים בתחתית כוסות הגשה. 3 מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת, חלב, סוכר ופודינג עד לקבלת לקרם יציב. מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים. 4 שופכים לתוך הכוסות עם הפירורים מתערובת הקרם, עד למחצית הגובה. 5 מפרידים את העוגיות לחצאים. טובלים בחלב את החצי עם המילוי ומניחים מעל הקרם. מכסים בקרם עד לגובה הכוס. 6 מפזרים מלמעלה את שאר הפירורים ומקשטים במחצית העוגייה שנותרה מלמעלה (אפשר גם בעוגייה שלמה אם רוצים). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel *טיפ: אם רוצים עוגת ביסקוויטים: מרפדים את תחתית התבנית בעוגיות שלמות טבולות בחלב, מעל שופכים את הקרם, ומלמעלה מפזרים פירורים. עוגת ביסקוויטים אוראו בהגשה אישית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |