בראוניז פקאן פרווהמה אדם צריך בחיים חוץ מריבועי שוקולד פאדג'יים, נימוחים ונפלאים? שמן הקוקוס מחליף כאן את החמאה בכבוד ונותן מענה יפה לנמנעים ממוצרי חלב. טבעונים יכולים להחליף את הביצים בשתי בננות. בקיצור, כולם זוכים
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 03/10/17 07:08
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מרובעת 20*20:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד. 3 מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות. 4 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים. 5 יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה). 6 אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז. 7 מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |