שבלולי גבינה עם תרדפתרון מצוין לארוחת הבוקר שבתיק האוכל של הילדים. מאפה מקמח מלא עם גבינות ותרד שיעשה להם טוב בבית הספר (או בעבודה, כי גם לגדולים מותר)
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 23/02/14 08:53
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
עם כניסת הזאטוטה לגן עירוני, נכנס לחיינו עידן תיק האוכל, בו בכל בוקר אני אורזת לה את ארוחת הבוקר.
המצרכים (45 מנות):
למילוי:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 במעבד מזון מעבדים קמח, חמאה, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים גבינה ומעבדים בקצרה עד לקבלת כדור בצק. 2 מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס"מ, מפזרים גבינות, תרד ומתבלים במלח ופלפל. מגלגלים לגליל הדוק ומכניסים למקפיא ל-10 דקות (עוזר בפריסה). 3 מוציאים מהמקפיא ופורסים לגלילים בעובי 1 ס"מ. מניחים את הגלילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלמון מהול במעט מים, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומים לחום של 180 מעלות כ-15 דקות. מגלגלים לגליל הדוק | צילום: שרית נובק - מיס פטלהנה עוד כמה אופציות למילוי:ממרח פסטוממרח עגבניות מיובשותטפנד זיתיםרוטב פיצה, מוצרלה וטונהממרח שוקולד * בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות קונפטי |