פינוק נוגטהימים הארוכים של הקיץ הגיעו ואיתם חטיף אחר הצהריים של הילדים. את הפינוק הזה מכינים בדקות, אתם שולטים על כמות הסוכר שבתוכו ואפשר אפילו להחליט איך לאכול אותו - בגרסה הרכה או בגרסת הארטיק הקפוא
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
הימים מתארכים ומתחממים. שעת ארוחת הערב התקדמה בחצי שעה כי אי אפשר להתחיל שגרת ערב כשהשמש עוד באמצע השמיים. התוצאה המיידית היא שמוסד "ארוחת ארבע" חוזר להיות חלק מלו"ז אחר הצהריים, גם אצל הגדולות. ארוחת ארבע היא לא באמת ארוחה. הקטנה אוכלת משהו קטן, כריך או פרי, אבל הגדולות לא מסתפקות בפרי אבל רוצות להכניס משהו קטן וקר לפה ולרוץ חזרה החוצה, להמשיך לשחק עם החבר'ה. ארוחת ארבע הפכה לזמן נישנוש-פינוק.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר.2. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב. אפשר לפזר על כל מנה מעט אבקת נוגט. השלב הכי כייפי - ללקק את הקערה! | צילום: אסתי רותם, mako אוכלהכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |