קרטיבים שלא מטפטפיםמקבצים את הילדים במטבח, חותכים קצת פירות, מכינים ג'לי, מוזגים לכוסות ומקבלים קרטיבים במרקם מושלם. הם גם טעימים וגם לא משאירים אחריהם אחרי שניות מחוץ למקפיא שובל של מיץ מתוק ודביק
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 10/08/14 10:23
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את הפירות לקוביות קטנות. 2 מערבבים בקערה וממלאים כוסות פלסטיק קטנות בפירות (המתכון מספיק לכ-10 כוסות). מכניסים כפית קטנה או מקלון עץ במרכז כל כוס. 3 מכינים את הג'לי על-פי ההוראות, מוזגים לתוך הכוסות וממלאים את הרווחים שבין הפירות. מקפיאים. * בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו מגדל בטטות>> מתכוננים לט"ו באב: עוגות שוקולד וקפה אישיות |