קרקר בטטה לילדיםמחפשים נשנוש לקטנטנים? זה הזמן להפסיק עם הביסקוויטים הקנויים ועתירי הסוכר ולעבור לקרקרים ביתיים טעימים לא פחות. ותראו איזה יפים הם בתור ברווזים!
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 15/03/15 10:32
![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
הקטנטנה שונאת לנסוע באוטו. מגיל אפס היא בוכה בנסיעות. תוסיפו לזה סרבנות מוצץ ותבינו מה גודל האתגר. אז כשאפשר אני משתדלת לקחת אותה ברגל בעגלה לכל מקום, וכשנכנסים לאוטו - עוד לפני שהיא מספיקה להבין מה קורה אנחנו דוחפים לה ליד משהו שיסיח את דעתה, ורצוי שיהיה אכיל. בדרך כלל זה פתי בר, מהארגז הקטן שאני מחזיקה באוטו.
אם אנחנו נוסעים כולנו ביחד אז השניים הגדולים מיד אומרים שגם הם רוצים ביסקוויט. השבוע הפתעתי אותם. במקום ביסקוויט - קיבלו ברווז.
המצרכים (50 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הבטטה במים עד שהיא מתרככת (אם מעדיפים, אפשר לאפות אותה בתנור). מועכים לפירה. 2 שמים בקערת המיקסר את החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עם וו גיטרה עד שמתקבלים פירורים. 3 מוסיפים כוס מפירה הבטטה ומאחדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ליריעה דקיקה וחותכים לריבועים או קורצים צורות עם חותכני עוגיות. 5 מפזרים מלמעלה קצח, מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |