פיצה שוקולד עם בצק חמאת בוטניםעוד לא נתקלנו בילדים שלא אוהבים פיצה, אז למה שהם לא יאהבו פיצת שוקולד עם קראסט חמאת בוטנים? מה עם תוספות אתם תוהים? תתפרעו: סוכריות, עדשים, מרשמלו, שוקולד צ'יפס או כל מה שאוהבים אצלכם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 27/04/20 11:02
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לקראסט (תבנית בקוטר 20 ס"מ):
לרוטב:
תוספות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-150 מעלות. 2 מכינים את הקראסט: מערבבים חמאת בוטנים, ביצה, וניל, סוכר לבן וסוכר חום. מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות (בתום האפייה הקראסט ישקע במרכז). מוציאים מהתנור ומצננים. 4 מכינים את הרוטב: ממיסים ביחד במיקרו שוקולד ושמנת. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד וחלק. שופכים את הקרם לתוך הגומה שבמרכז הקראסט ומיישרים. 5 מכניסים להתייצבות המקרר. 6 מקשטים בממתקים וזוללים. פיצה שוקולד ובצק חמאת בוטנים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |