עוגיות דובדבניםשוב חופש? קטן עליכם - טלו את הילדים, היכנסו איתם למטבח והכינו את העוגיות המקסימות האלה, עם הדובדבנים המבצבצים. הבעיה: חצי שעה כולל אפייה ונגמרת הפעילות
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 12/10/14 11:30
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, וקוצצים את הדובדבנים. 2 מערבבים היטב את החמאה רכה, אבקת הסוכר והמלח לתערובת אחידה (לא צריך מיקסר, מספיק מקצף יד). מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים עד להטמעה. 3 מוסיפים את השקדים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה. מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים קלות. צבעוני ומדליק. בדרך לעוגיות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים תלוליות מהבצק בגודל כדור פינג פונג ברווחים של כ-5 ס"מ זו מזו (העוגיות משתטחות ומתפשטות במהלך האפייה). 5 אופים כ-12-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. בקרו בבלוג של שרית, מיס פטל |