פנקייקס שוקולד צ'יפס ושיבולת שועלפעם פנקייקים היו תענוג ששמור לימי שבת - אבל כשלא ברור מתי יום חול, מתי חג ומתי סוף שבוע - פנקייקים הפכו לארוחת בוקר לגיטימית לכל יום. אז לפחות היום, חוץ משוקולד צ'יפס, נוסיף להם גם שיבולת שועל
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 23/04/20 11:33
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-10 יחידות (תלוי בגודל):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה ביצה, חלב, שמן ומייפל. מוסיפים קוואקר ומערבבים היטב. 2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים בקצרה עד שאין גושים. 3 מוסיפים שוקולד ציפס ומערבבים קלות. 4 מחממים מחבת ומשמנים מעט. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5 שופכים מעט מהבלילה למחבת (תלוי בגודל הפנקייק שאתם רוצים) ומטגנים כל פנקייק על אש בינונית כ-4-5 דקות עד, שנוצרות בועות. הופכים ומטגנים כ-2 דקות נוספות מהצד השני. מגישים עם סירופ מייפל. פנקייקס שוקולד צ'יפס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |